Nyhet, 2rom Lounge!
2rom er en norsk nettbutikk som tilbyr det beste innen skandinavisk og internasjonal møbeldesign. 2rom er en norsk inspirasjonsportal og nettbutikk etablert i 2012.
December 8, 2021

Å sove i skyene

Intervjuer
December 8, 2021

Å sove i skyene

Intervjuer

Grunnlagt av to piloter er det ikke overraskende at sengetøysprodusenten Abate har fått en fantastisk take-off. Vi har tatt en prat med gründerne bak den utrolige reisen.

Du vet følelsen når du reiser fra din vanlige hverdag og tar av til et sted for avslapping og ro. Deilig mat, fine opplevelser, og lange late morgener i sengen, etter å ha sunket inn i sengen din kvelden i forveien i sengetøy som får kroppen til å døse av gårde i dyp og deilig søvn. Det er denne følelsen norske Abate streber etter å gi deg, hjemme.

Aktuelle produkter
No items found.

Eventyret Abate startet når vennene Kristian og Leo, to piloter med utallige netter på hoteller verden over, innså hvor vanskelig det var å få den perfekte søvn-opplevelsen hjemme. 

- Generelt er søvn en neglisjert livsstilsfaktor som påvirker våre moderne liv negativt. Vi forsøker derfor å bygge opp til en større forståelse og respekt rundt søvn. Dette fordi mange kjenner at den moderne hverdagen krever kortere netter og sen arbeidstid, noe som statistisk sett er skadelig for oss. 

-I det store og hele vet vi at det er mange eksterne faktorer som gjør søvn vanskelig, og vi vet mange gjør det beste de kan. Derfor ville vi skape best mulig komfort og et sengetøy man ønsker å legge seg i, gjerne tidligere enn ellers. Alt med et ønske om å bedre søvnmønsteret ditt.

Aktuelle produkter

-Er du ny og vil skille deg ut så må du legge inn en ekstra innsats i produktet.


De to pilot-vennene besøkte en rekke fabrikker før de landet på en flott produksjonslinje i Portugal; en familiebedrift som har drevet tekstilproduksjon gjennom flere generasjoner. Et essensielt kriterie var kortreist produksjon, som enkelt kunne følges opp og med gode arbeidsforhold for ansatte. Valget falt på egyptisk bomull, en utsøkt bomullskvalitet, som er fremst på verdensbasis. De lange fibrene veves til en halvblank, myk og luksuriøs sateng.

Både Leo og Kristian jobber fortsatt som piloter.
Aktuelle produkter

- Denne jobben hadde ikke vært mulig uten at vi var to. Det å være pilot innebærer naturlig nok å være mye borte, så vi har utarbeidet en nettbasert arbeidsplattform for Abate, som driftes løpende av den ene av oss som ikke flyr.

- Å sove i Abate skal føles som om man unner seg noe. Sengetøyet er av en veldig fin kvalitet, i egyptisk Giza-bomull, kjent for å være den beste bomullen på verdensbasis. Materialet gir et tynt, fint og ekstremt behagelig stoff. Ingenting var bedre, sier Leo og Kristian.

Siden det Oslo-baserte merket ble lansert i 2017 har interessen eksplodert. Det er ikke rart, med et produkt alle drømmer om! Ingenting er bedre enn å legge seg inn i deilig sengetøy om kvelden, og føle at man har landet.

Produkter i bilde
Skrevet av
Boas Rogne
December 23, 2021
Link kopiert!
Design og utvikling av M51 Marketing