Nyhet, 2rom Lounge!
2rom er en norsk nettbutikk som tilbyr det beste innen skandinavisk og internasjonal møbeldesign. 2rom er en norsk inspirasjonsportal og nettbutikk etablert i 2012.
November 18, 2021

Interiør-sanser over Atlanteren

Hjemme hos
November 18, 2021

Interiør-sanser over Atlanteren

Hjemme hos

Chris Glass - En interiørstylist fra Atlanta, USA. Han er grunnlegger av bedriften aptm i Berlin. Her har han har bodd siden 2001. Glass liker å se på historien bak tingene som går inn i et hjem, et møbel er ikke bare et møbel.

“Hver eneste ting har en historie å fortelle. Når jeg velger interiør for kunder er en stor del av prosessen å forklare de historien bak tingene, så tingene får komme til live i sitt nye hjem.

Chris Glass - Interiørstylist og grunnlegger av aptm i Berlin
Aktuelle produkter

I min egen leilighet har jeg ting fra tiden jeg vokste opp, steder jeg har bodd opp gjennom årene, og ting jeg har samlet på reiser. Leiligheten er som en stor kollasj av ting, farger og tekstiler jeg elsker og som henter frem gode minner. En miks av gammelt og nytt, med det klassiske side om side med det uventede og provoserende.

Jeg følger aldri de siste trendene. Håndverket, kvaliteten og det personlige forholdet til tingen er det som betyr noe for meg. Det gir så mye mer til et produkt og gjør at de får en mer spennende og langvarig tilværelse i livet mitt, og muligens noen andre etter meg.

Aktuelle produkter

I oppveksten delte jeg rom med lillebror, og jeg ommøblerte hver måned. Det er kanskje ikke noen overraskelse at det er nettopp det jeg skulle ende opp å jobbe med. På helgene pleide vi å kjøre rundt i nærområdet og se på arkitektur og hus, noe som gjorde stort inntrykk på meg og har vært med på å underbygge karrierevalget.

Aktuelle produkter

Du kan designe et hjem og møblere det pent, men det kommer ikke til sitt rette uten at de som bor der knytter seg til boligen. Et hjem er et sted hvor du skal føle deg 100% avslappet hvor du får følelsen av å ha landet, ikke på en geografisk lokasjon, men et mentalt sted hvor du føler deg komfortabel og trygg.”

Innholdet er produsert i samarbeid med Vitra.

Produkter i bilde
Skrevet av
December 8, 2021
Link kopiert!
Design og utvikling av M51 Marketing