Nyhet, 2rom Lounge!
2rom er en norsk nettbutikk som tilbyr det beste innen skandinavisk og internasjonal møbeldesign. 2rom er en norsk inspirasjonsportal og nettbutikk etablert i 2012.
August 17, 2021

Little Big Chair

Inspirasjon
August 17, 2021

Little Big Chair

Inspirasjon

- en liten lenestol med en stor tilstedeværelse!

Som lillebroren til Big Big Chair er dette en stol som ikke er redd for oppmerksomhet. Og det er den fortjent. Med sine skulpturelle og organiske former er Little Big Chair en innbydende lenestol full av karakter.

Stolen er designet med utgangspunkt i komfort og holder varmt rundt deg. Sving-basen forsterker følelsen og gir en vuggende effekt. Møbelet er et friskt pust i et hvert rom, og gir brukeren mulighet å puste ut og slappe av i flott design. 


Den nette størrelsen gjør at den passer fint inn i mindre interiør, samtidig som det karakteristiske uttrykket gjør at den ikke vil drukne i større rom. 

Produkter i bilde
No items found.

Lenestolens kompakte størrelse går ikke utover komforten, og sving-basen er med på å forsterke følelsen. Enhver besøkende vil få en positiv overraskelse når de blir vugget i takt med sine bevegelser, og sving-funksjonen gir rom for mer dynamiske interaksjoner under sosiale samlinger. Dette er en stol du blir sittende i.

Produkter i bilde
No items found.

Italiensk produksjon underbygger stolens karakter, med nøye detaljer og en overlegen kvalitet. Norr11 ble grunnlagt i 2011, men tross for sin unge alder er de allerede godt etablert med et enormt fokus på kvalitet og bærekraft. Deres kolleksjon formes av naturlige materialer som ull, lær, bambus, rotting, metall og marmor, som er nøye fulgt opp i alle ledd for å sikre ansvarlig opphav. 90% av produksjonen foregår i Europa.

Det er designduoen Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl som står bak Big Chair familien, og en større andel av Norr11s kolleksjon. Tommy Hyldahl var også med på å grunnlegge merkevaren i 2011. Designerne kombinerer japansk og skandinavisk håndverkstradisjon, i utformingen av enkle, elegante og ærlige produkter, ment å vare flere generasjoner. 

Produkter i bilde
Produkter i bilde
No items found.
Skrevet av
September 9, 2021
Link kopiert!
Design og utvikling av M51 Marketing