September 1, 2021

Sett prikken over spisebordet

Inspirasjon
Sep 1, 2021

Sett prikken over spisebordet

Inspirasjon

Middagsbordet er det ultimate stedet for konversasjon, og får du lampen over bordet til å bli et tema, har du virkelig gjort det riktig!

Vi sier alltid at om det er noe du skal investere i så er det gode spisestoler, og en RÅ taklampe som oser personlighet. Det finnes utallige lamper å velge mellom, noen vil ha en, andre vil ha flere hengende i grupper. Tenk på hva som gjenspeiler din personlighet. Er du vågal, eller hakket mer forsiktig? Er du en minimalist, eller liker du at det skjer mye i hjemmet? Uansett hvordan du identifiserer deg så er det rom for å tøye strikken rundt nettopp lamper.

Vi har samlet et knippe pendler til spisestuen som vil fange alles oppmerksomhet, enten som direkte blikkfang eller med en gradvis snikende beundring.

Drop Chandelier – 101 CPH    

Drop-Chandelier-101-Copenhagen

Du føler nesten bevegelsene når du ser på Drop Chandelier. Som en flytende skulptur tar den rommet og insisterer på å leve sitt eget liv. Lampeserien feirer de modernistiske lampene fra 1950-tallet. Samtig er det eksperimentelle og innovative sentralt i visjonen bak, med fleksibiliteten til å justere armene og lysretningen som man selv ønsker.

Skygarden – Flos

Skygarden-2-Flos-2rom

Den slående lampen er en unik kombinasjon av klassisk og moderne, med en slett overflate  og en eksplosjon av ekstravaganse på innsiden.

Pendelen er designet av Marcel Wanders, som hentet inspirasjonen fra sitt tidligere hjem, hvor taket var utsmykket med blomstrende ornamenter som ga Wanders en dekorativ innendørs hage, som han bevisst kalte «My Skygarden». Noen vil også kalle lampen en omvendt takrosett, som følge av den unike innsiden. 


Aktuelle produkter

Heat – Northern

Heat-large-brass-Northern-fotograf-Anne-Andersen
Fotograf: Anne Andersen - Styling: Detalj

Denne ildskyen skaper en unik stemning i rommet, med sine bølgende, ville former og sitt gylne, varme lys. Lampen er designet av Johanna Forsberg og produseres av Northern. I tillegg til sin unike utforming, er den også et sosialt prosjekt for å stimulere kreativitet og gi en vei inn i arbeidslivet for mennesker med asylbakgrunn. Lampene lages for hånd, og hver lampe er signert og nummerert av håndverkeren.

Tense – New Works

tense-taklampe-new-works-2rom-lounge

Når vi først er inne på skyer, er dette en lettere variant som svever stille i rommet. Den er derimot ikke beskjeden med sin bredde på vel over 100 cm. Tence er laget av Tyvek, som ligner  papir, men er både slitesterkt og resirkulerbart. Lampen kommer i to størrelser og er like fin alene som i gruppe.

Lampen gir et mykt, varmt lys. Strukturen i materialet gir en mystisk atmosfære, og tilfører en unik eleganse i rommet. Og hva er ikke bedre enn litt mystikk for å fascinere og forføre dine middagsgjester?


Aktuelle produkter

Frames – Norr11

frames-taklampe-norr11-2rom-lounge

Annerledeshet beskriver denne lampen bra. Mens den har den geometriske formen til et rektangel, har den bokstavelig talt en tvist. Det er forfriskende å se en loddrett pendel i en slik dimensjon, laget av massiv eik. 

Designet består av 72 skjøter, og er mulig å justere fra et enkelt rektangel, til et tredimensjonalt objekt. Et elegant design som skiller seg ut. Hver eneste ramme er håndlaget og kvalitetskontrollert før det kobles til nøye utvalgte deler i messing. Treverket er tilgjengelig i fargene natur, røkt, mørkbeiset og svart eik.


Aktuelle produkter
Produkter i bilde
No items found.
Skrevet av
September 6, 2021
Link kopiert!
Design og utvikling av M51 Marketing